Lajksjös Kaniner

2016-03-31
16:10:32

Vår inspo

Hej!
 
Jag tog en liten paus ifrån bloggen som ni säkert märkte, men nu så är jag i full gång igen med daglig uppdatering som vanligt!
 
För er som inte följer mig på Instagram så vet ni inte att jag tar hand om min kompis kanin Milton medans han är i Thailand, och jag vet inte riktigt hur länge till han kommer att vara borta. Men jag har lite planer med Milton! Jag ska bla. klippa klorna på honom, försöka att selträna honom lite & bara gosa allmänt mycket med honom.
 
Jag vet inte säkert, men jag tror att Milton är en dvärgvädur kanin & jag vet inte om han är renrasig. Han är en han kanin, och han ska (fylla?) 1 år, om han inte redan har fyllt vill säga!
 

BTW: Har ni märkt att jag har gjort om bloggen!? Jag är ärligt talat jätte nöjd! Så fort snön här i Norrland har börjat att försvinna så ska jag ta lite nya vårbilder till bloggen och byta bla. profilbild (den som är på Bamse), och ändra headerbild till en på Molli! För Molli är en kanin som har faschinerat mig väldigt mycket bla. p.g.a hennes utseende! Och är allmänt ett litet charmör-troll och en riktig foto-modell!
 
Men nu så ska jag fortsätta att fixa med bloggen, så ses vi lite senare!