Lajksjös Kaniner

2016-01-24
02:32:02

ATM...

Tänkte skriva ett ''ATM'' inlägg, alltså vad som händer nu för tin och lite sånt.

Jag har fett mycke prov och läxförhör nu för tiden, jag har både Hemkunskap 'läxförhör', Svenska prov, NO prov, SO 'läxförhör' denna veckan. Och eftersom att jag går i 8:an så är det ju ganska avancerade saker.. Om jag får säga det själv?
 
Liksom, jag har lyckats att banka in Metan Serien i huvudet på mig.. Metan, Etan, Butan, Propan, Pentan, Hexan, Heptan och Oktan.. Men sedan dethära med att komma ihåg deras Molekylformel (Kemisk forme) och Strukturformel, SAMT vad det ingår i....Asså uhhh...
 
I Svenskan så ska vi kunna 57 frågor, vilket jag VERKLIGEN inte kommer få in i huvudet. Men jag ska ta det som det kommer haha, men det är just detta med att bloggen & Instagram blir så oaktiva. Men jag ska försöka att uppdatera så gott som det går, men det är så svårt nu när det är så mycket.. Asså gud, snälla haha.
 
Men jag ska lägga mig nu, jag har precis skrivit färdigt 3/5 frågor på Hemkunskap läxförhöret, skulle skriva om kolhydrater, fett och protein. Sedan så ska jag planera en dags mat åt 1 person sedan ''Vilken tallriksmodell som jag väljer till min person''.
 
Men ja, det är lite ATM, annars så är väll allting rätt OK faktiskt. Bara lite små ''ögonproblem'' med Alfred och Bella. Annars är allt som vanligt!

!Men kram så länge!